Loo uus konto

Registreeru ning avasta:
  • Personaalsed erihinnad
  • Tellimuse staatuse info
  • Eeltäidetud ja kiire tellimuse vormistamine
  • Tellimuste ajalugu ning mugav kordustellimine
  • Nähtav toodete laoseis
Cart

Sinu ostukorv on tühi, lisa mõni toode

Kui e-poes sobivat toodet ei leidu, siis meie tootejuhid on hea meelega valmis aitama, küsi julgelt!

Tarne

0,00 €

Kokku: 0,00 €

image/svg+xml Sisene / Registreeru
Sisene või registreeru
Logi sisse Loo konto
Registreeru ning avasta:
  • Personaalsed erihinnad
  • Tellimuse staatuse info
  • Eeltäidetud ja kiire tellimuse vormistamine
  • Tellimuste ajalugu ning mugav kordustellimine
  • Nähtav toodete laoseis
Phenocycler

Kaardista miljon rakku 10 minutiga

Akoya Biosciences tutvustab uut kiiret ja uuenduslikku süsteemi PhenoCycler-Fusion.

Uudse tehnoloogia abil võimaldab see süsteem saada informatsiooni rakkude funktsioneerimisest ruumilises kontekstis kogu slaidi ulatuses.

PhenoCycler-Fusion System | Akoya Biosciences

PhenoCycler-Fusion platvorm ühendab automatiseeritud multiplex platvormi PhenoCycler (varem nimega CODEX) ning kiire pildistamisplatvormi PhenoImager™ (varem nimega Phenoptics) üheks integreeritud töövooks, ühendades mõlema seadme parimad küljed. Selle töövoo enneolematu kiirus võimaldab teadlastel vaid minutitega pildistada mitut biomarkerit ja miljoneid rakke tervete slaidide kaupa, pakkudes ülevaadet rakkude ruumilisest organiseerumisest ja koostoimest, mis aitab näha, kuidas see omakorda haiguste tekkes rolli mängib.

Süsteemi ainulaadne eelis on seadistatav töövoog, mis pakub teadlastele paindlikkust suurte paneelide käivitamiseks biomarkerite avastamiseks hüpoteesivabalt ning samas ka fokuseeritud paneelide jaoks biomarkerite valideerimiseks - kõik ühe süsteemiga.


Brian McKelligon, Akoya Biosciences tegevjuht: “PhenoCycler-Fusion täidab meie visiooni pakkuda integreeritud lahendust ruumilise bioloogia uuringute täiustamiseks, mis nõuavad suuremaid paneele, suuremat proovi läbilaskevõimet ja koeproovist iga raku erapooletut ülekuulamist.”

Lisaks põhjalikult väljatöötatud valgu biomarkerite analüüsidele võimaldatakse süsteemil ka RNA tuvastamist, et anda koebioloogiast sügavam ja terviklikum vaade. Sel eesmärgil teatas Akoya hiljuti partnerlusest BioTechne'iga, et automatiseerida PhenoCycler-Fusion süsteemis RNAScope'i analüüse, mis on kõrgelt tsiteeritud ja tõestatud standard RNA-pildistamises. See multioomne töövoog täiendab ka uudset ruumilise transkriptoomika keemiat, mida Akoya hetkel arendab ja mis ühildub ka PhenoCycler-Fusioniga.

Oleme kasutanud CODEXi platvormi kasvaja- ja immuunrakkude ruumiliste interaktsioonide uurimiseks ning nende käitumise vaatlemiseks immuunravile reageerides", ütles Robert Schreiber, Ph.D., Washingtoni Ülikooli tunnustatud ekspert immuno-onkoloogias. "PhenoCycler-Fusioniga saame nüüd laiendada suuremamahulisi uuringuid suurte proovihulkadega ja pildistada ning analüüsida kiiresti terveid slaide."

The PhenoCycler-Fusion pakub järgmisi funktsioone:

  • Kõrgtasemelist üksiku raku ja kudede pildistamise resolutsiooni
  • 100+ markeri multiplex tuvastamine sügava ruumilise fenotüübi määramiseks
  • Iga raku kiire ja objektiivne kaardistamine tervete koelõikude kaupa, sealhulgas arhiveeritud FFPE (Formaliiniga fikseeritud parafiinis proovid)
  • Kiire pildistamine, mis võimaldab töödelda ja analüüsida 100+ slaidi nädalas.
  • Valkude ja RNA biomarkerite multioomne tuvastamine

Integreeritud ruumilise fenotüüpimise portfelli võimsa tuleviku rõhutamiseks on Akoya muutnud ka oma olemasolevaid tooteid – CODEX on nüüd PhenoCycler, Phenopticsi töövoog nimetatakse ümber PhenoImageriks ja Vectra Polarise instrument on PhenoImager HT.

PhenoCycler-Fusioni kohta lisateabe saamiseks külastage veebisaiti akoyabio.com/fusion või küsi täpsemat infot meie tootejuht Agneselt (agnes@novabio.ee).

Infot Akoya Biosciences kohta

Akoya Bioscience kui The Spatial Biology Company®, on võtnud enda missiooniks tuua täpsemat konteksti bioloogia ja inimeste tervise maailma läbi ruumilise fenotüpiseerimise. Ettevõte pakub terviklikke üksiku raku pildistamise võimalusi, mis võimaldavad teadlastel fenotüpiseerida rakke ruumilise kontekstiga ja visualiseerida, kuidas nad organiseerivad ja suhtlevad, ning kuidas see mõjutab haiguse progresseerumist ja ravivastust. Akoya pakub oma peamiste platvormide PhenoCycler™, PhenoImager™ Fusion ja PhenoImager HT kaudu täielikku ruumiliste fenotüüpimislahenduste järjepidevust, et rahuldada teadlaste erinevaid vajadusi avastus-, translatsiooni- ja kliiniliste uuringute raames. Akoya kohta lisateabe saamiseks külastage veebisaiti www.akoyabio.com või kirjutage agnes@novabio.ee.

Share

Ettevõttest

Nova Natura UAB

Kaštonų g. 56, Giraitės k, LT-54310,
Kaunas, Lithuania

nova@novabio.lt
Phone: +370 (620) 70159

Reg No 305063819

Nova Natura OÜ

Valukoja 8, 11415,
Tallinn, Estonia

nova@novabio.ee
Phone: +37251939223

Reg No 14758203

NOVA uudiskiri

Liituge meie uudiskirjaga!
ISO9001 1 e1593687280362