Loo uus konto

Registreeru ning avasta:
  • Personaalsed erihinnad
  • Tellimuse staatuse info
  • Eeltäidetud ja kiire tellimuse vormistamine
  • Tellimuste ajalugu ning mugav kordustellimine
  • Nähtav toodete laoseis
Cart

Sinu ostukorv on tühi, lisa mõni toode

Kui e-poes sobivat toodet ei leidu, siis meie tootejuhid on hea meelega valmis aitama, küsi julgelt!

Tarne

0,00 €

Kokku: 0,00 €

image/svg+xml Sisene / Registreeru
Sisene või registreeru
Logi sisse Loo konto
Registreeru ning avasta:
  • Personaalsed erihinnad
  • Tellimuse staatuse info
  • Eeltäidetud ja kiire tellimuse vormistamine
  • Tellimuste ajalugu ning mugav kordustellimine
  • Nähtav toodete laoseis
Bioqule

PerkinElmeri uus BioQule™ NGS-süsteem ja NEXTFLEX® kitid

PerkinElmer teatas BioQule™ NGS-süsteemi (RUO) turuletoomisest – tegu on automaatse süsteemiga järgmise põlvkonna sekveneerimise (NGS) genoomiraamatukogu ettevalmistamiseks kuni kaheksa proovi jaoks. Automaatse termotsükli, integreeritud kvaliteedikontrolli optilise kvantifitseerimise ja tugeva vedelikukäitlustehnoloogia ühendamisega ühte seadmesse võimaldab BioQule NGS-süsteem teadlastel toota kvaliteetseid NGS-teeke, mis annavad usaldusväärseid ja reprodutseeritavaid tulemusi mitmesugustes genoomianalüüsi vajavates rakendustes.

Erinevalt olemasolevatest NGS-i raamatukogu ettevalmistamise lahendustest, mis on kallid ja tuginevad oma teekide kontsentratsiooni mõõtmiseks välistele lahendustele, pakub BioQule NGS-süsteem loodud NGS-teekide sisseehitatud kvantifitseerimist. BioQule NGS-süsteemiga kasutatavad meetodid ja komplektid on eelnevalt välja töötatud ja eelnevalt kontrollitud ning kasutaja saab kogu süsteemi installida, seadistada ja käivitada iseseisvalt.

"Raamatukogu ettevalmistamine NGS-i jaoks on kriitiline, kuid keeruline protsess, mida saab automatiseerimisega optimeerida nii tootluse kui ka kulude osas," ütles PerkinElmer diagnostikaosakonna SVP Yves Dubaquie. „BioQule NGS-süsteem on ideaalne lahendus igale laborile, mis valmistab ette NGS-i raamatukogusid, sealhulgas väikestele ja keskmise suurusega laboritele, mis tegelevad genoomika ja transkriptoomika uurimisega, või suurte referentlaborite jaoks. BioQule NGS süsteemi saab kohandada vastavalt antud labori töövoo nõuetele ja selle kasutamiseks pole vaja eelnevat automatiseerimiskogemust."

Lisaks lihtsale disainile ja hõlpsasti kasutatavale automatiseerimisvõimalusele laiendab BioQule NGS-süsteem NGS-i raamatukogu ettevalmistamise võimalusi, nõudes raamatukogude loomiseks kõigest 10 ng lähtematerjali, samas kui teised nõuavad 50 ng või rohkem. PerkinElmer pakub praegu kahte DNA raamatukogu ettevalmistuskomplekti, mis on süsteemis automatiseeritud – NEXTFLEX® Rapid XP DNA-Seq Kit ja NEXTFLEX® Rapid DNA-Seq Kit 2.0. Praegu on väljatöötamisel täiendavad BioQule NGS süsteemiga ühilduvad raamatukogu ettevalmistuskomplektid.

PerkinElmeri kohta

PerkinElmer on juhtiv ülemaailmne terviklike lahenduste pakkuja, mis aitab teadlastel ja arstidel haigusi paremini diagnoosida, avastada uusi ja isikupärasemaid ravimeid, jälgida meie toidu ohutust ja kvaliteeti ning edendada keskkonna- ja rakendusanalüüside kvaliteeti. 85-aastase areneva teaduse pärandi ja tervema maailma nimel uuendustegevuse missiooniga teeb PKI rohkem kui 16 000 liikmeline meeskond tihedat koostööd äri-, valitsus-, akadeemiliste ja tervishoiuklientidega, et tarnida reaktiive, analüüse, instrumente, automatiseerimist, informaatikat ja strateegilisi teenuseid, mis kiirendavad töövooge, annavad praktilisi teadmisi ja toetavad paremat otsuste tegemist. PerkinElmer teenindab kliente 190 riigis ja on S&P 500 indeksi osa. Lisateavet leiate veebisaidilt www.perkinelmer.com. Jälgige PerkinElmerit LinkedInis, Twitteris, Facebookis, Instagramis ja YouTube'is.

Share

Ettevõttest

Nova Natura UAB

Kaštonų g. 56, Giraitės k, LT-54310,
Kaunas, Lithuania

nova@novabio.lt
Phone: +370 (620) 70159

Reg No 305063819

Nova Natura OÜ

Valukoja 8, 11415,
Tallinn, Estonia

nova@novabio.ee
Phone: +37251939223

Reg No 14758203

NOVA uudiskiri

Liituge meie uudiskirjaga!
ISO9001 1 e1593687280362